Bel ons: +31 6 110 833 94 || Mail ons: [email protected]

1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website https://mc-service.nl. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

2. Diensten MC Service biedt IT-diensten aan zoals computerreparatie, netwerkbeheer, en technische ondersteuning. De specifieke details van elke dienst worden beschreven op de website.

3. Prijzen en Betaling Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Betalingen dienen te worden voldaan via de op de website aangegeven betaalmethoden.

4. Privacy Wij hechten grote waarde aan uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met de GDPR. Voor meer informatie, raadpleeg ons Privacybeleid.

5. Aansprakelijkheid MC Service is niet aansprakelijk voor enige schade voortvloeiend uit het gebruik van de website of de diensten, tenzij er sprake is van opzet of grove nalatigheid.

6. Klachten Klachten over de geleverde diensten kunnen schriftelijk worden ingediend via het contactformulier op de website. Wij streven ernaar om klachten binnen 14 dagen te behandelen.

7. Wijzigingen MC Service behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen. Wij raden u aan om regelmatig de voorwaarden te controleren op wijzigingen.

8. Toepasselijk recht Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar MC Service is gevestigd.